انتشار فراخوان سومین دوره جشنواره شعر باران با همکاری دانشگاه جهرم

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۶ کد : ۱۳۶۳ همایش و برنامه ها
فراخوان سومین دوره دوسالانه شعر باران با همکاری جهاد دانشگاهی و «دانشگاه جهرم» و مشارکت نهادهای مختلف فرهنگی و دانشگاهی منتشر شد.
انتشار فراخوان سومین دوره جشنواره شعر باران با همکاری دانشگاه جهرم

جشنواره سراسری شعر باران هردو سال یکبار برگزار می‌شود، امسال سومین دوره خود را با همکاری جهاد دانشگاهی فارس، دانشگاه ‌جهرم، دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی فارس، دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، انجمن ترویج زبان و ادب فارسی، بسیج دانشجویی، بسیج رسانه، کتابخانه ملی و مرکز اسناد فارس و دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس و سایر نهادها برگزار می‌کند.
محورهای موضوعی سومین دوره جشنواره، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، مقام شامخ مادر و آزاد خواهد بود.
دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنواره می‌توانند آثار خود را در سه قالب شعر کلاسیک، نیمایی و سپید تا ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۰ به ایمیل cul.fr@acecr.ac.ir یا از طریق سایت Roytab.ir/sherebaran3  ارسال کنند.
داوری آثار این دوره از جشنواره بر عهده دکتر غلامرضا کافی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، دکتر فاطمه تسلیم‌، عضو هیئت دانشگاه جهرم و دکتر مریم زیبایی‌نژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شیراز است.
رونمایی از پوستر جشنواره دانشجویی شعر باران پنج‌شنبه همزمان با مراسم اختتامیه نمایشگاه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس برگزار شد.