جلسه‌ی هم اندیشی اساتید در پردیس دانشگاه جهرم

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۲ کد : ۹۶ اخبار
جلسه‌ی هم اندیشی اساتید با حضور آیت الله دژکام نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه مکرم جهرم برگزار گردید.
جلسه‌ی هم اندیشی اساتید در پردیس دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: جلسه‌ی هم اندیشی اساتید اعضای هیئت علمی دانشگاه جهرم با حضور اعضای هیئت رئیسه و اساتید دیگر دانشگاههای شهرستان جهرم (دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور) با حضور آیت الله دژکام نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه مکرم جهرم به میزبانی دانشگاه جهرم برگزار گردید.

در این جلسه پیرامون بررسی متدولوژی حل مشکلات شهرستان از طریق ایجاد هم افزایی دانشی بین اساتید و نخبگان دانشگاههای سطح شهر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و اساتید نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.

در ادامه جلسه؛ آیت الله دژکام در خصوص نقشه توسعه شهری دانشگاه جهرم و نیازمندی های شهرستان مطالب ارزنده ای را ارائه دادند.