پیام تسلیت رئیس دانشگاه جهرم در پی شهادت اولین شهید مدافع سلامت شهرستان جهرم

پیام تسلیت رئیس دانشگاه جهرم در پی شهادت اولین شهید مدافع سلامت شهرستان جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ در پی شهادت اولین شهید مدافع سلامت شهرستان جهرم شهید داوود علیان، دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم پیام تسلیتی بدین منظور صادر کردند. متن پیام بدین شرح است:

طوفان بلاخیز کرونا در ماه ­های گذشته به رغم تلاش های شبانه­ روزی کادر درمان در سراسر کشور جان تعداد قابل توجهی از هموطنان عزیزمان را گرفت. در این کشاکش بلا، مدافعین رشید سلامت نیز بی­ گزند نماندند.
درود خدا بر روانِ پاک اولین شهید مدافع سلامت شهرستان جهرم، شهید داوود علیان که عاشقانه خود را فدای سلامتِ هم نوعانش کرد و سبک بال به سوی معبودش پَر کشید.
اینجانب ضمن تسلیت به جامعه پزشکی جهرم و درود به روح بلند همه شهدای مدافع سلامت به ویژه داوود علیان برای خانواده اش صبر و اجر بی­ پایان آرزومندم.