برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ استاد و خیرین در دانشگاه جهرم

همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز استاد مراسم تجلیل از مقام شامخ استاد و خیرین در دانشگاه جهرم صورت گرفت.
برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ استاد و خیرین در دانشگاه جهرم

در ابتدای جلسه دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم ضمن تبریک روز استاد به تمامی اساتید دانشگاه گفت: پیشرفت های چشمگیر و افتخارات بی شمار سال های اخیر دانشگاه جهرم مثال زدنی می باشد و این پیشرفت ها را مرهون تلاش ها و خدمات تمامی دانشگاهیان این دانشگاه می باشیم.
دکتر نادریان بیان کرد: یکی از اقدامات مهمی که در سال گذشته صورت گرفت انتقال دانشگاه به سایت پردیس می باشد و از افتخارات دانشگاه تلقی می شود. تصویب برنامه راهبردی دانشگاه جهرم ، ثبت اختراعات، مقام در جشنواره رویش و تصویب هشت رشته کارشناسی ارشد از موفقیت ها و پیشرفت های علمی این دانشگاه می باشد.
رئیس دانشگاه جهرم اظهار داشت: ارتقاء رتبه دانشگاه در دو سال اخیر به رتبه 52 دانشگاه های ایران رسیده است که این جای بسی خرسندی است.
در ادامه جلسه آیت الله دکتر دژکام ضمن تبریک به اساتید گفت: با پیگیری های مسئولین دانشگاه و مشارکت مجمع خیرین دانشگاه، مسجد پردیس دانشگاه در حال انجام می باشد. با توجه خیر ساز بودن بنای مسجد امید است با همکاری خیرین محترم در آینده ای نزدیک شاهد بهره برداری از این طرح ارزشمند معنوی باشیم.
در پایان اهدای لوح تقدیر به ده نفر از اساتید برتر آموزشی پژوهشی دانشگاه جهرم از جمله برنامه های این مراسم بود.