افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه جهرم در مسابقات دانشگاهی دهه امامت و ولایت

۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۳ کد : ۶۸۶ اخبار
افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه جهرم در مسابقات دانشگاهی دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ مسابقه بزرگ نور ولایت با محور خطبه غدیریه به همت دانشگاه خوارزمی تهران در ۲ بخش خطبه‌‌خوانی و طراحی پوستر به صورت مجازی برگزار شد که در پایان این رقابت، «میلاد کلوانی» و «سید سعید تراب»، دانشجویان رشته ریاضی دانشگاه جهرم توانستند در بخش طراحی پوستر مقام نخست را به خود اختصاص دهند.
همچنین با اعلام هیئت داوران جشنواره‌ بزرگ ادبی و هنری حجاب گلبرگ، در بخش دکلمه‌نویسی، «سروناز خاوران»، دانشجوی رشته‌ زبان‌شناسی دانشگاه جهرم با دکلمه‌ «دو چشمت می‌درخشد همچو الماس» برگزیده شد. جشنواره‌ گلبرگ با محوریت حجاب و عفاف به همت دانشگاه علم و صنعت تهران در ۱۰رشته و با حضور شرکت‌کنندگانی از ۸۰ دانشگاه و مؤسسه آموزشی کشور از ۲۵تیر لغایت ۱۰ مرداد به صورت مجازی برگزار شد.