اعلام آمادگي دانشگاه جهرم براي همكاري هاي علمي‏

دانشگاه جهرم آمادگي خود را براي مشاوره و طراحي علمي و ارتقاي زيرساخت هاي حياتي شهرستان جهرم اعلام مي كند.
اعلام آمادگي دانشگاه جهرم  براي همكاري هاي علمي‏
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جهرم: دكتر مسعود نادريان جهرمي رئيس دانشگاه جهرم در خصوص مشاوره و طراحي علمي گفت: دانشگاه جهرم آمادگي خود را براي هرگونه مشاوره و طراحي علمي و ارائه پيشنهادات جهت بهبود و ارتقاي زيرساخت هاي حياتي شهرستان جهرم اعلام مي كند.
رئيس دانشگاه جهرم بيان كرد: يكي از مهم ترين رسالت هاي دانشگاه ها، رفع نيازهاي علمي منطقه فعاليت آنهاست. دانشگاه جهرم با داشتن بيش از 20 رشته در قالب 4 دانشكده پتانسيل بسيار بالايي براي حل مشكلات شهرستان جهرم دارد. همچنين آغاز فعاليت هاي 5 آكادمي آموزش هاي آزاد در دانشگاه جهرم (شامل آكادمي زبانهاي خارجي، آكادمي فيزيك و نجوم، آكادمي رياضي، آكادمي كامپيوتر و آكادمي كشاورزي) و نيز مركز تحقيقات آماري دانشگاه جهرم، زمينه بسيار مساعدي را براي خدمت رساني اساتيد محترم و مستعد دانشگاه جهرم به نيازهاي علمي و مطالعاتي شهرستان فراهم آورده است.
وي با بيان اينكه وجود مركز آپا در دانشگاه جهرم فرصتي بسيار مغتنم براي ايمن سازي مؤثر فعاليتهاي سايبرنتيك در شهرستان است خاطر نشان كرد: مركز آپا اين امكان را ايجاد مي كند كه دانشگاه جهرم محل مناسب و امني براي تأسيس يا انتقال مركز داده ( data center) شهرستان انتخاب شود. در سيلاب اخير هيچ گونه مشكلي براي هيچ كدام از ساختمان هاي پرديس دانشگاه به وجود نيامد. اين مساله در كنار ايمني بالاي ساختمان هاي پرديس در برابر زلزله و نيز پيگيري تأسيس نيروگاه برق در نزديكي پرديس توسط مسئولين دانشگاه، مي تواند مسئولين محترم شهرستان را در پذيرش تأسيس مركز داده شهرستان در محل پرديس دانشگاه جهرم ترغيب نمايد.
ايشان در ادامه متذكر شد: امكان انجام كليه مطالعات انسان پژوهشي مورد نياز مراكز آموزشي، قضايي، مطالعات شهري و مراكز مذهبي نيز به واسطه وجود دانشكده ادبيات و اساتيد ارزشمند اين دانشكده وجود دارد و در صورت همكاري مراجع ذيربط، دانشگاه جهرم آمادگي خود را براي خدمت رساني در اين زمينه ها اعلام مي دارد .
دكتر نادريان با ابراز خرسندي اظهار كرد: هم اكنون با همكاري رياست محترم جهاد كشاورزي شهرستان جهرم، جناب آقاي مهندس شهابي، يك همكاري بسيار گسترده در حال انجام است كه اميد است نتايج بسيار مثبتي براي حوزه كشاورزي شهرستان و به ويژه حل مشكل آب كشاورزي و ثمردهي و نگهداري محصولات باغي داشته باشد. اولين اثر اين هماهنگي مشترك، آغاز پيگيري براي تأسيس دو پژوهشكده در حوزه كشاورزي مي باشد كه يقينا در آينده نزديك مزيت نسبي بسيار بالايي براي شهرستان به حساب خواهند آمد. وي ضمن تشكر از رياست و كارشناسان محترم جهاد كشاورزي، دانشگاه جهرم آمادگي خود را براي همكاري با ساير نهادهاي مسئول در ادارات مختلفي مثل آب، گاز، برق و ... اعلام ميدارد. بدون شك اولين زمينه مساعد براي اين همكاري ها، مابين دانشگاه و شهرداري جهرم جهت مطالعات ساماندهي، ايمن سازي و طراحي شبكه هاي زهكشي خيابان ها و معابر شهر جهرم وجود دارد. در صورت همكاري همه مسئولين خدوم و زحمتكش شهرستان، ميتوان به صورت كاملا بومي و با استفاده از اساتيد جوان، پرانرژي، انگيزه مند و البته باتجربه دانشگاه جهرم، طي يك سال و در مرحله اول، با مطالعه كل عرصه عملياتي شهر جهرم، مشكل آبگرفتگي در خيابانهاي شهر را حل نموده و در مراحل بعد و به ترتيب اولويت، ديگر مناطق شهرستان را مورد مطالعه قرار داد. دكتر مسعود نادريان در پايان مصاحبه اظهار كرد: خيابان هاي آب گرفته و خانه هاي سيل زده زيبنده مردم شريف دارالمومنين نيست و دانشگاه جهرم در لبيك به نداي امام جمعه محترم جهرم، حجت الاسلام دكتر دژكام، آمادگي كامل خود را براي كمك به رفع و كاهش مشكلات شهرستان، به ويژه ساماندهي مسيل ها و آبگذرهاي سطح شهر اعلام ميكند. خوشبختانه حضور اساتيد نخبه (كه همگي از دانشگاههاي برتر كشور فارغ التحصيل شده و عمدتا از رتبه هاي برتر كنكورهاي مختلف، نخبگان، استعدادهاي درخشان و يا مخترعين كشوري هستند) اين اعلام آمادگي را كاملا معنادار كرده است و اعتماد به اساتيد فرهيخته دانشگاه سرمايه گذاري بلندمدتي است كه همه منافع آن به حساب مردم شريف شهرستان خواهد رسيد. فرمانداري محترم نيز ميتوانند از طريق زمينه سازي ارتباط دانشگاهها با ادارات شهرستان و نيز ممنوعيت برون سپاري مطالعات و پروژه هاي اجرايي كه در داخل شهرستان قابل انجام هستند، گام بسيار بلندي در جهت اقتصاد مقاومتي در سطح شهرستان و نيز تبديل كردن دانشگاه جهرم به عنوان قطب علمي جنوب استان بردارد.