برگزاری اولین جلسه شورای اداری دانشگاه جهرم در سال ۹۹

برگزاری اولین جلسه شورای اداری دانشگاه جهرم در سال ۹۹

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: اولین جلسه شورای اداری دانشگاه جهرم در سال 99 برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، با اشاره به بخشی از فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) در مورد دانشگاه بیان داشت: اولویت و دغدغه اصلی همه حکومت‌ها صرف‌نظر از نوع ایدئولوژی آنان، ساختن انسان‌هایی است که بتوانند در آینده، مملکت خویش را در برابر چالش‌ها سرافراز نمایند.
رئیس دانشگاه جهرم در ادامه نیروی انسانی جوان، وجود چهار دانشکده مختلف و حضور برخی مسئولین پر نفوذ در سطح کشور را از فرصت های بسیار ارزشمند دانشگاه جهرم برشمرد و افزود: در کنار این فرصت ها دانشگاه نیز با چالش هایی همچون وضعیت استخدامی کارکنان قراردادی که هنوز تبدیل وضعیت نشده اند، قرار گرفتن دانشگاه در موقعیتی دور از شهر، نبود امکانات رفاهی برای کارکنان و اعضای هیات علمی، عدم اتصال به شبکه آب شهری در کنار وجود مراکز آموزش عالی متعدد در استان و کاهش جمعیت دانشجو مواجه است که می بایست با همدلی بیشتر این مسائل را برطرف کنیم.
دکتر مینایی در بخش پایانی سخنان خود ضمن ارائه گزارش مالی دانشگاه، به نقش کارکنان در پیشرفت دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه خانه کارکنان و اعضای هیات علمی است و همگی باید تمام تلاش خودمان را برای هرچه بهتر شدن آن انجام دهند.