پویش آف کرونا

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۸ کد : ۶۲۴ اطلاعیه ها
پویش آف کرونا

سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در اقدامی پویش فرهنگی ـ اجتماعی بازی‌های خانوادگی در خانه، تحت عنوان «آف کرونا» با حمایت شعار در خانه بمانیم را راه اندازی کرد.
به همت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، همکاری روابط عمومی و امور فرهنگی پژوهشکده سرطان معتمد این نهاد و معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف، این پویش در آستانه‌ سال نو و با توجه به تعطیلات خانواده‌ها، هم‌چنین لزوم توجه به پرهیز از ترددهای غیر ضروری در شهر و ممانعت از دید و بازدیدهای نوروزی طراحی شده که با به‌کارگیری نظریه‌ متخصصان فن در جهت مدیریت اوقات فراغت خانواده‌ها با لحاظ ایجاد نشاط و صمیمیت و در قالب مسابقه‌های مفرح برای خلق بازی در بین خانواده و در سراسر کشور برگزار می‌شود.
برای سهیم شدن در این پویش، می‌توانید بازی‌های گروهی با ویژگی‌های زیر را در قالب فیلم یک‌دقیقه‌ای، تصویر یا صوت به‌همراه توضیح روش و قواعد بازی به آدرس‌های زیر ارسال کنید:  تلگرام: @bazi_khanegi و شمار پیام رسان واتس‌آپ:  09387072979
بازی‌ها باید دارای این ویژگی‌ها باشند: پویا و به دور از خشونت، به‌کارگیری خلاقانه از ابزارهای و وسایل موجود در خانه، کوتاه بودن مدت زمان بازی، آموزنده، مفرح و نشاط‌آور، توجه به نکات اخلاقی هم‌چون گذشت، مهربانی، صبر، همراهی، هماهنگی، همکاری و...، دربرگیرنده‌ی سطوح سنی و ذائقه‌های مختلف و رعایت مسایل اخلاقی ـ اجتماعی در بازی‌ها.
فیلم ها و تصاویر ارسالی، در صفحه‌ اینستاگرام و کانال تلگرامی پویش بارگذاری و منتشر می‌شود.
به آثار رسیده، پس از داوری و ارزیابی میزان پسند و بازدید، هدایایی تعلق می‌گیرد.
آدرس پویش «بازی‌های خانوادگی در خانه»:  تلگرام:  @off_corona، اینستاگرام: @off.corona