اجرای طرح سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی بهمن ماه

طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان ورودی بهمن ماه توسط مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه جهرم صورت گرفت.
اجرای طرح سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی بهمن ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: با توجه به تأکید دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، طرح پایش سلامت جسم و روان ویژه دانشجویان ورودی بهمن ماه، توسط مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه جهرم صورت گرفت.
دانشجویان ورودی بهمن ماه دانشگاه جهرم با تکمیل کردن کارنامه سلامت جسم و روان و انجام معاینات پزشکی در این طرح شرکت نمودند. با اجرای این طرح، مسئولان مرکز مشاوره و کارشناس بهداشت دانشگاه جهرم از وضعیت سلامت عمومی جسم و روان دانشجویان آگاهی یافته و خدمات مشاوره ای به دانشجویان ارائه می دهند.

شایان ذکر است؛ بروشور و کتابچه مخصوص والدین از دیگر خدمات مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشگاه جهرم بود.