بازدید کارشناسان طرح های عمرانی وزارت علوم از پروژه های عمرانی دانشگاه جهرم

کارشناسان طرح های عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از پروژه های عمرانی دانشگاه جهرم بازدید نمودند.
بازدید کارشناسان طرح های عمرانی  وزارت علوم  از پروژه های عمرانی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: کارشناسان طرح های عمرانی  وزارت علوم تحقیقات و فناوری و کارشناسان فنی از دبیر خانه منطقه 7 دانشگاه شیراز از پروژه های عمرانی دانشگاه جهرم بازدید نمودند.

در این جلسه  رئیس دانشگاه دکتر نادریان و مدیر طرح های عمرانی مهندس قاسمیان نژاد گزارشی از عملکرد پروژه های عمرانی ارائه نمودند.

کارشناسان طرح های عمرانی  وزارت علوم تحقیقات و فناوری و کارشناسان فنی، از دبیر خانه منطقه 7 دانشگاه شیراز از پروژه های ساختمان علوم پایه، ساختمان دانشکده کشاورزی، ساختمان سلف سرویس مرکزی، ساختمان سالن ورزشی، ساختمان مسجد و مرکز فرهنگی و محوطه سازی پردیس بازدید کردند.

فتح اللهی کارشناس طرح های عمرانی  وزارت علوم تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از روند اجرائی پروژها، با توجه به عدم تخصیص بودجه های مصوب دولت، خواستار هماهنگی در روند اجرائی پروؤه ها شدند و گفت:  از ابتدای مراحل اجرائی پروژه ها (طراحی تا مراحل نظارت و اجرا) با هماهنگی کامل و طبق نظر دفتر طرح های عمرانی وزارت انجام گیرد که البته دانشگاه جهرم تا کنون همین روال کاری را انجام داده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال آینده دولت در خصوص بودجه نظر مثبتی در بودجه مسجد و سالن ورزشی نشان داده است و در برنامه کاری دولت قرار دارد.

فتح اللهی همچنین در خصوص پروژه دانشکده کشاورزی که در مرحله اسکلت متوقف مانده است نظر بسیار مثبتی در خصوص ادامه روند اجرائی آن داشتند و اظهار داشت: پی گیری های لازم جهت بودجه دانشکده کشاورزی انجام خواهند داد چون ساختمان مورد نظر یکی از نیاز های اساسی پردیس دانشگاه جهرم در آینده می باشد.