پیام تقدیر رئیس دانشگاه جهرم از تلاش های ارزنده دکتر باقریان

پیام تقدیر رئیس دانشگاه جهرم از تلاش های ارزنده دکتر باقریان

به گزارش روابط عمومی و امور بین المل: دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم به پاسداشت تلاش های دکتر سیدعلی اکبر باقریان به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی طی پیامی تقدیر کرد.
در پیام دکتر مینایی رئیس دانشگاه جهرم آمده است:

جناب آقای دکتر سید علی اکبر باقریان

معاون محترم دانشجویی و فرهنگی
با سلام و دعای خیر؛
    اکنون که دوره پر افتخار دیگری از تلاش های شبانه روزی شما برای سربلندی دانشگاه جهرم در سمت معاون دانشجویی و فرهنگی به پایان رسیده است، به شما تبریک می گویم. بدون شک، تلاش های صادقانه، مجدانه و دلسوزانه حضرتعالی در سال های گذشته در حوزه ی پر مشغله ی دانشجویی و فرهنگی، برگ زرین دیگری از خدمات بی شائبه و همراه با سعه صدر شما به دانشگاه جهرم محسوب می شود.

راه اندازی مرکز مشاوره و روان درمانی، مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی، زمین چمن مصنوعی و زمین والیبال و فوتسال ساحلی، تنها بخشی از فعالیت های درخشان شما در حوزه دانشجویی و فرهنگی محسوب می شود.
دانشگاه جهرم همواره نیازمند استفاده از تجربیات ارزنده جنابعالی خواهد بود. توفیق روزافزون آن برادر بزرگوار را در خدمت به جامعه دانشگاهی از خداوند بزرگ خواهانم.

کامبیز مینایی

رئیس دانشگاه جهرم