با حکم رئیس دانشگاه جهرم، دکتر محمود مبارکی در سمت خود ابقا شد.

با حکم رئیس دانشگاه جهرم، دکتر محمود مبارکی در سمت خود ابقا شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: طی حکمی از سوی دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، دکتر محمود مبارکی به مدت 2 سال دیگر در سمت خود به عنوان رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ابقا شد.
متن حکم دکتر مینایی بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمود مبارکی
رئیس محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی

با سلام و احترام؛
همراه با عرض تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با توجه به مراتب تعهد، شایستگی و تجربه های ارزنده قبلی جنابعالی و به استناد بند "ب" ماده "5" آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، از تاریخ 1398/10/01حکم شما به مدت دو سال تمدید می شود. امید است با بهره مندی از توانمندی های خود و همکاران محترم آن دانشکده با تاکید بر برنامه های ذیل وظایف محوله را به خوبی انجام دهید. از خداوند بزرگ توفیق روز افزون شما در خدمت به جامعه علمی خواهانم.
1-    ایجاد نظم و انضباط کاری و فراهم کردن شرایطی که تعامل مناسبی بین دانشجویان، استادان و کارمندان برقرار شود؛
2-    ایجاد همدلی در بین اعضای محترم هیات علمی، کارکنان شریف و دانشجویان عزیز و حفظ کرامت آنان؛
3-    کمک به جذب اعضای هیات علمی نخبه از دانشگاه های معتبر داخل و خارج از کشور  در رشته هایی که مطابق استانداردها، حداقل تعداد هیات علمی تامین نشده است؛
4-    برنامه ریزی به منظور توسعه کیفی فعالیت های آموزشی؛
5-    نظارت بر حسن اجرای مصوبات دانشگاه و توجیه مدیران محترم گروه ها؛
6-    نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده؛
7-    ارایه مشورت و کمک در خصوص استفاده از توانمندی های اعضای هیات علمی دانشکده در راستای ارتقای دانشگاه و کشور عزیزمان ایران با تاکید بر شهرستان جهرم؛
8-    تعامل سازنده با دیگر روسای دانشکده ها به منظور تامین منافع دانشگاه.

کامبیز مینایی
رئیس دانشگاه جهرم