ثبت نام وام های دانشجویی

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۷ کد : ۵۲۷ اطلاعیه ها
ثبت نام وام های دانشجویی

(شرایط ثبت نام برای دانشجویانی که مدارک خود را قبلاً ارائه نموده اند و از تسهیلات استفاده نموده اند به این شیوه است :که از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر وارد سایت bp.swf.irشده (در صورت مشاهده پیام خطا از منوی tools   گزینه compatibility view setting  را کلیک نموده و در قسمت add this website آدرس سایت را add  نمایید .)وبعد از انتخاب گزینه سامانه ی پورتال فاز 2 نام کاربری ورمز عبور را همان کد ملی خود با رعایت فاصله وارد نموده و گزینه درخواست وام را انتخاب کرده و هر نوع وام مورد نیاز را تایید نمایید. دقت کنید شماره حساب شما که در سیستم ثبت می باشد صحیح و مربوط به شما ، و حساب و سند تعهد شما فعال باشد در غیر اینصورت عواقب آن به عهده شما می باشد وپس از آن قوانین صندوق رفاه را مطالعه نموده سپس درخواست خود را ثبت کنید.

دریافت فایل نحوه ثبت نام وام های دانشجویی، دانشجویان روزانه و نوبت دوم (شبانه) در سامانه فاز 2 صندوق رفاه دانشجویان