خیرین جهرمی پیشگام در استقبال از شهید گمنام

خیرین جهرمی پیشگام در استقبال از شهید گمنام

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: جلسه هم اندیشی و هم یاری در خصوص تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه جهرم برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور خیرین گرانقدر و مسئولین شهرستان جهرم همراه بود دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم ضمن گرامیداشت یاد شهدای والامقام به ویژه شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس، تشییع و خاکسپاری آن شهید گمنام در دانشگاه جهرم را یکی از موهبت های الهی برای دانشگاه جهرم یاد کردند و افزودند: بدون شک وجود مقدس شهید گمنام در دانشگاه جهرم منشأ برکات فراوانی برای دانشگاه و به ویژه دانشجویان خواهد بود.
ایشان در پایان افزودند: امروزه ما امنیت و آسایش کشور را مدیون فداکاری ها و ایثار شهدای والامقام می دانیم و معتقدیم اینکه امروز استاد و دانشجوی ما در کمال آرامش به فراگیری آموزش علمی می پردازد، جملگی به خاطر از خود گذشتگی آنان بوده است.
در ادامه این جلسه که با مشارکت و استقبال خیرین گرانقدر شهرستان همراه بود، خیرین بزرگوار اجرای بخشی از سازه مربوط به آرامگاه شهید گمنام را برعهده گرفتند.