پیام تسلیت رئیس بنیاد رضوی نهاد ریاست جمهوری افغانستان به دکتر کامبیز مینایی

پیام تسلیت رئیس بنیاد رضوی نهاد ریاست جمهوری افغانستان به دکتر کامبیز مینایی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در پی شهادت سردار سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سید احمد رضوانی رئیس بنیاد رضوی نهاد ریاست جمهوری افغانستان با ارسال پیامی به دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، شهادت آن سردار رشید اسلام را تسلیت گفتند. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
"من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا"
شهادت سردار پرافتخار اسلام، چهره بین المللی جبهه مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی را به محضر ولی امر مسلمین جهان، ملت شریف ایران، ریاست محترم دانشگاه جهرم و اساتید گرانقدر آن دانشگاه تبریک و تسلیت عرض می نمایم.
امیدوارم با اتحاد هر چه بیشتر مسلمانان منطقه و به خصوص تربیت دانشجویانی آگاه و ظلم ستیز توسط اساتید، در تحقق آرمان های والای شهدا و بیداری اسلامی تلاش نمائیم.
با احترام
سید احمد رضوانی