پیام تسلیت دفتر همکاری های لبنان و ایران به دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در پی شهادت سردار سرافراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی دفتر همکاری های لبنان و ایران با ارسال پیامی به دکتر کامبیز مینایی رئیس دانشگاه جهرم، این ضایعه را تسلیت گفتند. متن پیام بدین شرح است:

بسم رب الشهداء
"ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون"
نحن نعز و نبارک شهاده البطل  الدولی-الحاج قاسم سلیمانی-للامام العصر والزمان الامام المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)و للامه المسلمه و للایرانین الاعزاء.
و اما بعد فانا نرید منکم -عمید جامعه جهرم المحترم و الاساتذه الاعزاء هناک -ان نداوم الکفاح مع القواه الامیرکیه بسلاحین الوحده الاسلامیه و لسان التعلم ان شاءالله.
تقبلوا خالص مودتنا وحزننا
وکاله العلاقات الدولیه بین لبنان و ایران.
 7/1/2020

بسم رب الشهداء
"هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند"
شهادت قهرمان بین المللی حاج قاسم سلیمانی را به امام عصر و الزمان امام مهدی (عج)، امت اسلامی و ایران عزیز تبریک و تسلیت عرض نموده و از سروران ارجمند، ریاست محترم دانشگاه جهرم و اساتید گرانقدر خواستاریم که سنگر مبارزه با استکبار را با دو اسلحه ی وحدت اسلامی و تعلیم حفظ کنند ان شاءالله.
مراتب ارادت خالصانه و حزن عمیق ما را پذیرا باشید.
دفتر همکاری های لبنان و ایران
ژانویه 2020