کارگاه مطالعات ترجمه (ترادوس) در دانشگاه جهرم

کارگاه مطالعات ترجمه (ترادوس) با حضور دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم برگزار شد.
کارگاه مطالعات ترجمه (ترادوس) در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: کارگاه سه روزه مطالعات ترجمه (ترادوس) با همکاری انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم  و کانون زبان های خارجه دانشگاه جهرم  ، با حضور دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم  برگزار شد.

در دو روز اول این نشست پیرامون پژوهش های انجام شده و نرم افزار های موجود مباحثی مرتبط با رشته مطالعات ترجمه و کاربرد های این رشته در بازار کار و در روز سوم در مورد کاربرد نرم افزار ترادوس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

دکتر مسعود نادریان رئیس دانشگاه جهرم، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست علمی گفت: امیدوارم شما دانشجویان عزیز با پیشرفت در رشته زبان انگلیسی جزء هیئت علمی دانشگاه شوید.

مدرس این کارگاه علمی تخصصی  دکتر علی بیکیان عضو هیئت علمی دانشگاه چابهار پیرامون بازار کار و درآمد متوسط رشته مترجمی زبان، زوایای شغل مترجمی، ویرایش و اشتباهات رایج در ترجمه مطالبی را ارائه کرد.

مهران برزوفرد از همکاران دکتر علی بیکیان و از متخصصان این حوزه نیز درباره سایت proz، چگونگی ثبت‌نام و جزئیات آن مورد بحث قرار داد.

شایان ذکر است؛ ارائه مقاله توسط دانشجویان از دیگر برنامه‌های این دوره آموزشی بود.

جا دارد، از اعضاء انجمن علمی زبان انگلیسی و کانون زبان های خارجه دانشگاه جهرم دانشجویان مرضیه هوشمند، فرجام خانی، محمد مهدی رعیتی، حمید رضا مسیحیان، راضیه عبداللهی، حدیث حوادث، جواد محمدی، حسین کریمی و اساتید محترم رشته مترجمی از برگزاری این کارگاه علمی تشکر کرد.