گزارش ساخت مسجد خیر ساز پردیس دانشگاه جهرم

خیرین بزرگوار می توانند جهت مشارکت در ساخت این بنای خیر، هدایای خود را به این شماره حساب ۰۱۱۰۱۵۳۹۱۹۰۰۴ واریز نمایند.
گزارش ساخت مسجد خیر ساز  پردیس دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: مسجد و حسینیه دانشگاه جهرم با زیربنای بالغ بر 2800 متر مربع در دی ماه سال 94 با هدف توسعه فعالیت های فرهنگی، مذهبی و اسلامی نمودن فضای دانشگاه با همت خیرین محترم شهرستان و با حضور نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز جهرم حضرت آیت اله دژکام و مسئولان محترم، کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز گردید.

با پیگیری های مسئولین دانشگاه و مشارکت مجمع خیرین دانشگاه، پروژه مذکور با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد. با توجه خیر ساز بودن بنای مسجد امید است با همکاری خیرین محترم در آینده ای نزدیک شاهد بهره برداری از این طرح ارزشمند معنوی باشیم.

خیرین بزرگوار و علاقه مند می توانند جهت مشارکت در ساخت و سهیم شدن در اجر معنوی این بنای خیر، هدایای خود را به شماره حساب 0110153919004 به نام مجمع خیرین دانشگاه جهرم نزد بانک ملی شعبه مرکزی جهرم واریز و جهت راهنمایی با شماره 09173917336  دبیرخانه مجمع خیرین دانشگاه تماس حاصل نمایند.