بازدید رئیس دانشگاه جهرم از فاز اول اجرای فضای سبز دانشکده علوم

۲۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۸ اخبار
بازدید رئیس دانشگاه جهرم از فاز اول اجرای فضای سبز دانشکده علوم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم از فاز اول اجرای فضای سبز دانشکده علوم بازدید نمود.

با بررسی های انجام شده توسط اعضای کارگروه فضای سبز پردیس دانشگاه جهرم، گیاهان زینتی متناسب با پتانسیل منطقه انتخاب و نقشه کشت آن طراحی گردید. پس از مساعد شدن فصل کاشت برخی گیاهان زینتی، خاک باغچه تخلیه و با خاک مرغوب جایگزین گردید و از یک لایه کود دامی در زیر خاک مرغوب به عنوان پاگرما استفاده شد.

در فاز اول اجرای فضای سبز دانشکده، گیاهان زینتی دائمی شامل یوکا، بامپاس گراس، رزماری، اسطوخدوس، سروکوهی، نرگس، نخل مرداب، فریزیا، شمشاد گلدانی و نعنایی و گیاهان زینتی فصلی شامل؛ همیشه بهار، اطلسی، بنفشه، گازانیا، قرنفل، میمون و غیره کشت گردید.

پس از بازدید رئیس دانشگاه جهرم از اجرای فضای سبز دانشکده علوم، مقرر گردید فاز دوم بلافاصله پس از مساعد شدن فصل کشت در دستور کار قرار گیرد.