فراخوان طرح فیلمنامه دانشجویی برای مستند زندگی بانو طاهره صفارزاده

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۴۴۲ اطلاعیه ها
فراخوان طرح فیلمنامه دانشجویی برای مستند زندگی بانو طاهره صفارزاده

معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده براساس زندگی­ نامه زنده­ یاد طاهره صفارزاده مسابقه طرح و ایده فیلمنامه ­نویسی برگزار می کند.

این اقدام فرهنگی به منظور حمایت از ایده ­پردازان و مستندسازان دانشجو و دانشگاهی کشور با هدف آشنایی با زندگی شاعر، مترجم و نویسنده معاصر دکتر طاهره صفارزاده انجام شده و از سوی این معاونت با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و روزنامه اطلاعات برگزار می شود.

این معاونت از دانشجویان عزیز دعوت می کند ایده و طرح خود را برای ساخت فیلم مستند حداکثر 30 دقیقه­ای به همراه رزومه کاری به دبیرخانه مسابقه به نشانی: خیابان کریم­خان زند خیابان استاد نجات اللهی، بین خیابان لباف و سپند، شماره 162، طبقه ششم واحد روابط عمومی و یا پست الکترونیکی روابط عمومی به نشانی women@iripo.ir  ارسال کنند.

کتاب «زندگی نامه و خدمات علمی و فرهنگی مرحومه دکتر طاهره صفارزاده» از انتشارات انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، به عنوان مرجع پیشنهاد می­شود که در صورت نیاز و برای تهیه آن می توانند با  تلفن 66409101 تماس بگیرند.

* مهلت ارسال طرح یا ایده مستند تا اول بهمن ماه 1398

* انتخاب و داوری آثار و اعلام برگزیدگان مسابقه در نیمه اول اسفند ماه 1398