مدارک مورد نیاز فراخوان جذب اعضای هیات علمی

مدارک مورد نیاز فراخوان جذب اعضای هیات علمی

به اطلاع متقاضیان عضویت جذب اعضای هیأت علمی می­رساند مدارک مورد نیاز جهت شرکت در کارگروه علمی فراخوان مرکز جذب اعضای هیأت علمی که در روز برگزاری کارگروه می­بایست ارائه شود به صورت ذیل است:

• سوابق پژوهشی

مقالات منتشر شده در مجلات علمی پژوهشی، ISI، ISC، علمی ترویجی و سایر مجلات دارای مجوز وزارت عتف، ارائه مقالات و خلاصه مقالات در کنگره‌های ملی و بین­المللی، تألیف، تصنیف و ترجمه کتاب (انتشارات معتبر خارجی و داخلی و دانشگاهی) در زمینه تخصصی فرد، تدوین کتاب چاپی به عنوان منبع آموزشی، ویرایش علمی کتاب، مجری یا همکاری در پروژه‌های پژوهشی، داوری در مجله معتبر علمی و یا هیأت‌علمی کنگره، اخذ جایزه از جشنواره یا المپیاد معتبر علمی (جشنواره­های ملی و دانشگاهی و بین­المللی)، و افتخارات علمی مانند دانشجوی نمونه کشوری برخی از مستنداتی است که باید ارائه شود.

همچنین مستندات مربوط به جشنواره‌های ملی، رتبه‌های اول تا سوم آزمون ورودی در رشته و دانش آموخته رتبه اول دوره کارشناسی ارشد و دکتری و رتبه اول، دوم و سوم امتحان تخصصی و فوق تخصصی، کسب مدال المپیاد دانش آموزی و دانشجویی کشوری و جهانی، رتبه­های آزمون سراسری، تسلط به زبان رایج در مجامع علمی( عربی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ...دارای مدارک  IELTS – TOFEL- MCHE و سایر مدارک) مهارت فنی / بالینی ویژه در رشته تخصصی، ثبت اختراع داخلی با تأییدیه علمی و ثبت اختراع جهانی، سابقه پسادکتری، فعالیت‌های فناوری نیز باید ارائه شود.

• مستندات آموزشی

متقاضیان باید مستندات آموزشی خود شامل سوابق تدریس، ارزیابی آموزشی، تهیه طرح درس و طراحی بسته‌های آموزشی(پوستر آموزشی، راهنمای یادگیری، نرم­افزار آموزشی) همچنین توصیه­نامه از اساتید خود را ( حداقل دو توصیه نامه) ارائه کنند.

• مستندات اجرایی

متقاضیان باید مستندات عضویت در بنیاد ملی نخبگان و دفاتر استعدادهای درخشان، عضویت در هیأت تحریریه را ارائه کنند. همچنین اگر سابقه خدمت تخصصی به‌عنوان عضو هیئت‌علمی، مدارک و گواهی نامه‌های مرتبط با توانمندی‌های نوین الکترونیک و بانک‌های اطلاعاتی، مدارک مرتبط با راه اندازی کارگاه یا فعالیت‌های آموزشی (ایجاد بخش، آزمایشگاه، دانشکده، گروه آموزشی، رشته)، گواهی دوره­های شش ماهه تا یکساله خارج از کشور، داشتن مدرک MD برای رشته­های علوم پایه و سایر مدارک و گواهی‌های شرکت در کارگاه‌های روش تدریس، روش تحقیق و کارگاههای تخصصی را دارند نیز در روزهای مربوطه ارائه دهند.

• مدارک تحصیلی

اصل مدرک و تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و ریز نمرات هر سه مقطع (نمرات پایان­نامه ارشد و دکتری)

• مدارک سجلی

4 قطعه عکس 3*4

تصویر تمام صفحات شناسنامه، تصویر کارت ملی، تصویر کارت پایان خدمت (برای آقایان) و اصل مدارک

1. درصورت داشتن هرگونه سؤال با داخلی 170 ( دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی ) تماس بگیرید.