اولین جلسه هم افزایی علمی با عنوان "گیاهان تراریخته" در دانشگاه جهرم

اولین جلسه هم افزایی علمی با عنوان "گیاهان تراریخته" با سخنرانی دکتر فخرفشانی عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم برگزار شد.
اولین جلسه هم افزایی علمی با عنوان "گیاهان تراریخته" در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه و انجمن علمی بیوتکنولوژی، اولین جلسه از سلسله جلسات هم افزایی علمی با عنوان "گیاهان تراریخته" با سخنرانی دکتر مسعود فخرفشانی عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم برگزار شد.

در این سمینار ضمن بررسی نظرات مخالفان توسعه دانش بیوتکنولوژی و پخش مستندهای ترویج شده توسط ایشان، دلایل آنها از منظر علمی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. در همین راستا نظرات کارشناسان، متخصصان ژنتیک، متخصصان بیوتکنولوژی و مقامات کشوری نیز پخش و مورد ارزیابی علمی قرار گرفت. در همین زمینه موضوعات زیر نیز به مخاطبان ارائه گردید:

مفهوم ژن، مهندسی ژنتیک، انتقال ژن و دانش بیوتکنولوژی

مکانیسم بیماری سرطان و بررسی دلایل رخداد آن

منشاء احتمالی به وجود آمدن مخالفت ها با تراریخته‌ها و پشت پرده‌های آن

نظر برخی مراجع عظام در رابطه با توسعه دانش بیوتکنولوژی کشور از منظر اخلاقی و عقلانی

نظر تعدادی از نخبگان علمی جهان (برندگان جوایز علمی نوبل) و داخلی و تحلیل‌هایی در این رابطه

در پایان جلسه، نیز به پرسش‌های حضار پاسخ داده شد.