کتابخانه مرکزی دکتر گودرز افتخار جهرمی در پردیس دانشگاه جهرم کلنگ‌زنی شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۳ کد : ۴ اخبار
با حضور دکتر گودرز افتخار جهرمی حقوقدان فرهیخته و عضو پیشین شورای نگهبان، کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه جهرم کلنگ‌زنی شد.
کتابخانه مرکزی دکتر  گودرز افتخار جهرمی در پردیس دانشگاه جهرم کلنگ‌زنی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم:  آئین کلنگ‌زنی کتابخانه مرکزی دکتر گودرز افتخار جهرمی واقع در پردیس دانشگاه جهرم با حضور دکتر حسین غریبی  رئیس کمیسیون دائمی هیات امنا شیراز، فرماندار، شهردار،  اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان شهرستان جهرم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم ضمن گرامی داشت سالروز شهادت شهید مطهری و هفته نکوداشت مقام معلم اظهار داشت :ما تصمیم گرفتیم که بنای کتابخانه مرکزی دانشگاه جهرم بنام استاد بزرگوار دکتر گودرز افتخار جهرمی نامگذاری کنیم که این کمترین کاری است که می‌توانیم در قبال خدمات ارزشمند این دانشمند برجسته             انجام بدهیم .
دکتر مسعود نادریان اظهار کرد:  در راستای تصویب برنامه راهبردی دانشگاه جهرم، نقشه توسعه 20 ساله دانشگاه، احداث هشت دانشکده و دو پژوهشگاه در نظر گرفته شده است و امیدواریم با تلاش همه مسئولین  شهرستان به چشم اندازهای در نظر گرفته شده دست پیدا کنیم.
  درادامه مراسم دکتر حسین غریبی، رئیس کمیسیون دائمی هیات امنا شیراز از برنامه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تجمیع دانشگاه‌ها گفت: انتظار داریم دانشگاه جهرم با توسعه روزافزون و سریع مراحل پیشرفت خود را سپری کرده تا امتیاز دانشگاه در این شهرستان حفظ شود.
رئیس کمیسیون دائمی هیات امنا شیراز در سخنان خود افزود: یکی از عامل های توسعه دانشگاه وجود  فضای فیزیکی مناسب می باشد امیدواریم با کمک خیرین شهرستان جهرم بتوانیم گام های موثری در این زمینه برداشته شود.
مهندس صحرائیان  معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهرم در جهت پیشرفت دانشگاه اشاره کرد و افزود: مسئولین و خیرین شهرستان باید با همکاری یکدیگر در جهت رشد و توسعه ی دانشگاه کمک کنند  تا ان شاالله دانشگاه جهرم به جایگاه واقعی خود برسد.
شایان ذکر است؛  کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه جهرم  به مساحت 3 هزار متر مربع و امکان توسعه تا 6 هزار متر در دو طبقه با برآورد هزینه ساخت 5 میلیارد تومان است.

کلید واژه ها: روابط عمومی دانشگاه جهرم