انتصاب در دانشگاه جهرم

طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شهریاری پور به سمت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم منصوب گردید.
انتصاب در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: طی حکمی از سوی حضرت حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام شهریاری پور به سمت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم منصوب و از تلاش های حجت الاسلام علیرضا بهادری تقدیر گردید.

در این آیین که با حضور حجت الاسلام تقوی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  در دانشگاه ها، حجت الاسلام مقامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان فارس و تنی چند از مسئولین شهری برگزار شد، دکتر کامبیز مینایی با اشاره به نقش اثرگذار حجت الاسلام بهادری افزودند: حضور چند ساله ایشان به عنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم برکات فراوانی را برای دانشگاه جهرم در پی داشته است.

سرپرست دانشگاه جهرم حجت الاسلام بهادری را به عنوان بازویی قدرتمند در مجموعه دانشگاه دانستند و تاکید کردند: به یاری خداوند و با حضور حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور این مسیر با سرعت و کیفیت هر چه بهتر، بیش از پیش به حرکت شتابان خود ادامه خواهد داد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از تلاش های حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بهادری تقدیر گردید.

کلید واژه ها: نهاد رهبری