کتاب انواع روش های تعمیر و نگهداری تجهیزات منتشر شد

کتاب انواع روش های تعمیر و نگهداری تجهیزات، اثر دکتر احسان هوشیار عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم منتشر شد.
کتاب انواع روش های تعمیر و نگهداری تجهیزات منتشر شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: کتاب  انواع روش های تعمیر و نگهداری تجهیزات، اثر دکتر احسان هوشیار عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم، از سوی انتشارات دانشگاه منتشر شد.

مجیدرضا جهان مهین افزود: از مزایای کتاب انواع روش های تعمیر و نگهداری تجهیزات این است که نویسنده مطالب را به طور ساده تشریح نموده و با پیاده سازی روش های نگهداری مناسبی که در کتاب ذکر شده به راحتی می توان در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی به عمل آورد و در جهت ارتقای سطح آگاهی و به کارگیری نگهداری و تعمیرات در صنایع مختلف موثر واقع شود.

کارشناس انتشارات دانشگاه جهرم گفت: نگارنده این اثر، در پنج فصل مجزا نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر، آشنایی با نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه، آشنایی با نگهداری و تعمیرات پیش گویانه، آشنایی با نگهداری و تعمیرات مبتنی بر قابلیت اطمینان، آشنایی با نگهداری و تعمیرات ناب و اصلاحی با جزئیات کامل برای فعالان صنایع مختلف و دانشجویان دانشگاه ها به تفصیل بیان نموده اند.