دیدار دکتر کامبیز مینایی با جانباز سرافراز حاج مجید اسدی

۰۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۰ کد : ۳۳۸ اخبار
دیدار دکتر کامبیز مینایی با جانباز سرافراز حاج مجید اسدی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه جهرم: همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر، دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم با جانباز حاج مجید اسدی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر مینایی رشادت های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس را بسیار کم نظیر عنوان کرد و افزودند: عملیات بیت المقدس که در نهایت منجر به آزاد سازی خرمشهر شد برگ زرینی از دفاع غیورمردان ایران اسلامی است.

ایشان در ادامه افزود: اینکه امروزه استاد ما با آسودگی خیال به تربیت دانشجویان می پردازد تا آینده ساز کشور باشد، همگی مدیون شجاعت های این بزرگواران است.

جانباز سرافراز مجید اسدی با تشریح عملیات بیت المقدس که به آزاد سازی خرمشهر منجر شد گفت: بیت المقدس، عملیاتی بود که معادلات نظامی را تغییر داد.

وی در ادامه افزود: در حالی که اشغال خرمشهر توسط عراق به عنوان آخرین و مهم ترین برگ برنده این کشور برای وادار ساختن ایران به شرکت در هر گونه مذاکرات صلح تلقی می‌شد، آزاد سازی این شهر می‌توانست سمبل تحمیل اراده سیاسی جمهوری اسلامی بر متجاوز و اثبات برتری نظامی‌اش باشد.

شایان ذکر است رزمنده بزرگوار حاج مجید اسدی در عملیات آزاد سازی خرمشهر به درجه جانبازی نائل گشته است.