تبریک میلاد حضرت زهرا(س)

پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و پاسداشت روز مادر

۱۹ آذر ۱۴۰۴ | ۲۲:۵۶ کد : ۳۳۴۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۰
پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و پاسداشت روز مادر

 

پیام تبریک سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و پاسداشت روز مادر

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جهرم، سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) و گرامیداشت روز زن و روز مادر، با صدور پیامی این روز فرخنده را به بانوان فرهیخته، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

                                                                               بسمه تعالی

میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها)، اسوه‌ی پاکی، ایمان و ایثار، و فرارسیدن روز زن و روز مادر را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. 

این روز بزرگ یادآور جایگاه والای زن در فرهنگ اسلامی و نقش بی‌بدیل مادران و بانوان فرهیخته در تعالی جامعه است. امید است با تأسی به سیره‌ی نورانی حضرت زهرا (س)، شاهد شکوفایی بیش از پیش ارزش‌های انسانی و الهی در محیط دانشگاه و جامعه باشیم. 

از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون برای همه بانوان گرانقدر، به‌ویژه همکاران ارجمند دانشگاه جهرم، مسئلت دارم. 

                                                                                   با احترام 

                                                                دکتر محمد قناعتیان _ سرپرست دانشگاه جهرم

کلیدواژه‌ها: میلاد حضرت زهرا(س) دکتر محمدقناعتیان روز مادر پیام تبریک


نظر شما :