برگزاری مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیات علمی

اولین دوره مسابقات ورزشی ویژه اساتید در دو رشته پرتاب دارت و فوتبال دستی بین اساتید دانشگاه جهرم برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: این دوره از مسابقات که به همت گروه تربیت بدنی و اداره تربیت بدنی دانشگاه جهرم برگزار شد، اساتید دانشگاه در دو رشته پرتاب دارت و فوتبال دستی به رقابت پرداختند.

دکتر حمید رضا صفری مدیر گروه تربیت بدنی و مسئول برگزاری مسابقات در گفتگو با واحد روابط عمومی دانشگاه هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج ورزش های همگانی و افزایش روحیه نشاط در بین استادان دانشگاه جهرم برشمرد و خاطر نشان کرد: ورزش همگانی نقش موثری در تقویت روحیه اساتید دارد، به همین دلیل برگزاری این مسابقه را در دستور کار قرار دادیم.

شایان ذکر است در پایان، به نفرات برگزیده جوایز ارزنده ای اهدا گردید.