تبریک ارتقای سه عضو هیأت علمی صنایع غذایی به مرتبه دانشیاری

۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | ۲۲:۳۹ کد : ۳۲۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۲۱۵
تبریک ارتقای سه عضو هیأت علمی صنایع غذایی به مرتبه دانشیاری

جناب آقایان دکتر محسن دلوی اصفهانی

                  دکتر عبدالله  همتیان

                 دکتر علی اکبر غلامحسین پور

با کمال مسرت، ارتقاء شایسته شما به مرتبه دانشیاری که نشان از توانمندی و تجارب ارزشمند علمی، آموزشی و اجرایی شما  می باشد را صمیمانه تبریک عرض نموده، شادکامی، سلامت و توفیقات روز افزون شما را در تمام عرصه های زندگی از خداوند متعال خواستاریم. 

جهت آشنایی بیشتر با این اساتید محترم می توانید به صفحات ایشان در سایت معرفی اعضای هیئت علمی دانشگاه جهرم مراجعه نمایید.

https://sess.jahromu.ac.ir/Sess/Faculty/dalvi

https://sess.jahromu.ac.ir/Sess/Faculty/gholamhosseinpour

https://sess.jahromu.ac.ir/Sess/Faculty/hematian

آخرین ویرایش۱۸ شهریور ۱۴۰۴

نظر شما :