انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه جهرم

حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده به عنوان مدیر مجمع عالی حکمت اسلامی استان فارس منصوب گردید.
انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی به عنوان مدیر مجمع عالی حکمت اسلامی استان فارس منصوب گردید.

همزمان با افتتاح مجمع عالی حکمت اسلامی در استان فارس که با حضور آیت الله سید محمد غروی، عضو هیات مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی و آیت الله دکتر دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس همراه بود، حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده جهرمی، عضو هیات علمی دانشگاه جهرم طی حکمی به سمت مدیر مجمع عالی حکمت اسلامی استان فارس منصوب گردید.

شایان ذکر است: شعبه مرکزی مجمع عالی حکمت اسلامی در شهر مقدس قم واقع شده که آیت الله جوادی آملی، آیت الله سبحانی و آیت الله مصباح به عنوان ناظران عالی و ریاست این مجمع نیز بر عهده آیت الله غلامرضا فیاضی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه جهرم به نمایندگی از کلیه ارکان دانشگاه اعم از اعضای هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان، نسبت به انتصاب حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده جهرمی به عنوان مدیر مجمع عالی حکمت در استان فارس تبریک گفته و توفیقات روز افزون را برای ایشان از خداوند متعال خواستار است.