تيم امور دانشجويي قهرمان مسابقات داژبال كاركنان زن دانشگاه جهرم

مسابقات داژبال بانوان دانشگاه جهرم به مناسبت ميلاد باسعادت حضرت فاطمه (س) و هفته تكريم مقام زن برگزار شد.
تيم امور دانشجويي قهرمان مسابقات داژبال كاركنان زن دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل: مسابقات داژبال بانوان دانشگاه جهرم به مناسبت ميلاد باسعادت حضرت فاطمه (س) و هفته تكريم مقام زن با حضور اعضاي هيات علمي و كاركنان بانوي اين دانشگاه برگزار شد.

در اين مسابقات تيم بانوان امور دانشجويي با پيروزي‌هاي مقتدرانه بر حريفان خود به مقام قهرماني در اين مسابقات رسيد.

شايان به ذكر است ورزش داژبال، يكي از ورزش‌هاي سنتي ايرانيان است كه از زمان‌هاي قديم در كشور ايران، بعنوان يك بازي پر نشاط و همگاني مطرح و در بين اقشار مختلف مردم، بسيار رايج بوده‌ است.

طريقه بازي بدين ترتيب است كه بازيكنان تيم وسط، مي بايست با جاخالي دادن، خود را از خطر برخورد توپ دور ساخته، همچنين با دريافت توپ (گل) بوسيله دست ها، اقدام به اخذ امتياز (1 امتياز) نمايند.بازيكنان تيم كنار، مي بايست با پرتاب توپ بوسيله دست ها به سوي بازيكنان تيم وسط، نسبت به حذف آنها (حذف موقت) از زمين مسابقات و اخذ امتياز (1 امتياز) و همچنين از بين بردن امتيازات (گل) تيم، اقدام نمايند.