برگزاري نشست مقابله با حوادث فضاي مجازي

مركز تخصصي آپا دانشگاه جهرم در راستاي مقابله با حوادث فضاي مجازي، نشستي را در اين خصوص برگزار كرد.
برگزاري نشست مقابله با حوادث فضاي مجازي

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: مركز تخصصي آپا(آگاهي، پشتيباني، امداد رايانه اي) دانشگاه جهرم در راستاي تكاليف و مجوز مركز در حوزه نظام ملي پيشگيري و مقابله با حوادث فضاي مجازي، نشستي را در اين خصوص برگزار كرد.

اين نشست با دعوت از كليه رؤساي ادارت و با حضور رئيس مركز افتا(امنيت فضاي تبادل اطلاعات) رياست جمهوري استان فارس، مهندس حسين فيروزي و مدير كل سازمان ارتباطات و فناوري اطلاعات استان فارس، مهندس مهرداد سهرابي در محل فرمانداري ويژه شهرستان جهرم برگزار و مدعوين با فعاليت هاي اين مركز در حوزه امنيت فضاي مجازي آشنا شدند.

شايان ذكر است، در پايان جلسه نيز از مكان و تجهيزات مركز آپا دانشگاه جهرم بازديد به عمل آمد.