انتصاب سرپرست دانشكده علوم پايه

طي حكمي دكتر افسانه بذرافشان به عنوان سرپرست دانشكده علوم پايه منصوب گرديد.
انتصاب سرپرست دانشكده علوم پايه

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: طي حكمي از سوي دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم، دكتر افسانه بذرافشان عضو هيات علمي دانشگاه به سمت سرپرست دانشكده علوم پايه منصوب شد.

در حكم، سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر بذرافشان آمده است: با توجه به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي به عنوان رئيس دانشكده علوم پايه منصوب مي شويد. اميد است با بهره مندي از توانمندي هاي خود و همكاران محترم آن دانشكده با توجه به

آيين نامه جامع مديريت و يادآوري برنامه هاي ذيل در راه رشد و توسعه علمي آن دانشكده گام هاي موثري برداريد. از خداوند بزرگ توفيق روز افزون شما را در خدمت به جامعه علمي خواهانم.

1- ايجاد نظم و انضباط كاري و فراهم كردن شرايطي كه تعامل مناسبي بين دانشجويان، استادان و كارمندان برقرار شود.

2 - ايجاد شرايطي براي نشان دادن ظرفيت هاي فراوان دانشكده علوم پايه در سطح دانشگاه و خارج از آن

3 نظارت بر حسن اجراي مصوبات دانشگاه و توجيه مديران محترم گروه ها

4 - نظارت بر حسن اجراي وظايف آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشكده

5 - ارايه مشورت و كمك به دانشگاه در خصوص استفاده از توانمندي هاي اعضاي هيات علمي دانشكده در راستاي ارتقاء دانشگاه