دیدار رئیس دانشگاه جهرم با امام جمعه محترم جهرم

رئیس دانشگاه جهرم دکتر نادریان و تعدادی از کارمندان با امام جمعه محترم جهرم آیت الله دکتردژکام دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس دانشگاه جهرم با امام جمعه محترم  جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: رئیس دانشگاه جهرم دکتر نادریان و تعدادی از کارمندان  با امام جمعه محترم جهرم آیت الله دکتردژکام دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار رئیس دانشگاه جهرم خلاصه ای از عملکرد و خدمات صورت گرفته در دانشگاه جهرم را عنوان کرد و از حمایت های آیت الله دژکام نسبت به دانشگاه جهرم جهت تحقق اهداف مورد نظر دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.
دکتر نادریان در راستای تحقق شعار امسال با موضوع اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اظهار داشت: با برنامه ریزی و هماهنگی های فرابخش زمینه های رشد دانشگاه جهرم فراهم شده و امیدواریم در عرصه های علمی شاهد پیشرفت دانشگاه باشیم.

در ادامه جلسه آیت الله دکتر دژکام ضمن تقدیر از فعالیت های دکتر نادریان ریاست دانشگاه گفت: انتقال  دانشکده علوم پایه، دانشکده کشاورزی و قسمت اداری به پردیس دانشگاه جهرم از جمله اقداماتی بود که به موفقیت انجامید که جا دارد در خصوص زحمات بی شائبه، از ایشان کمال تشکر و قدردانی نمود.