اجرای تئاتر خشکسالی و دروغ

کارشناس امور فرهنگی دانشگاه جهرم: تئاتر دانشگاهی باید منزه و امید آفرین باشد.
اجرای تئاتر خشکسالی و دروغ

سید نوید اخلاقی کارشناس امور فرهنگی دانشگاه در گفتگو با واحد روابط عمومی ضمن اشاره به استقبال پر شور دانشجویان از تئاتر صحنه ای خشکسالی و دروغ ابراز داشت: تئاتر دانشگاهی باید منزه و امید آفرین باشد.

کارگردان تئاتر خشکسالی و دروغ، پویایی را از نکات مهم تئاتر دانشجویی خواند و گفت: این نکته بسیار مهمی است که ضرورت دارد توجه زیادی به آن شود و این در حالی است که جذب دانشجویان خلاق برای جلوگیری از انزوا طلبی ذهنی یکی دیگر از مولفه هایی است که همه ما باید به آن توجه کنیم.

وی خلاقیت را اسم رمز مشارکت دانشجویان در هر رویدادی خواند و افزود: اگر همگی به این کلید واژه در جذب آثار نمایشی توجه بیشتری داشته باشیم قطعا ما شاهد برگزاری یک نمایش پویا و موثر در عرصه تئاتر خواهیم بود.

این کارگردان تئاتر بهترین تشویق را برای گروه های تئاتر دانشجویی، حمایت در جهت اجرای عمومی عنوان کرد و گفت: گروه های تئاتر دانشجویی باید علاوه بر فضای دانشگاهی، در اجراهای عمومی نیز فرصت ارائه آثار خود را نیز داشته باشند.