دکتر مدبر: حوزه و دانشگاه دو بال برای پرواز هستند.

دکتر مدبر: حوزه و دانشگاه دو بال برای پرواز هستند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: حجت‌الاسلام مدبر امام جمعه جهرم در جمع اعضای هیئت‌های مذهبی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جهرم به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه آغاز حرکت جدیدی برای احیای تمدن اسلامی است و ما باید کاری کنیم که این وحدت روزبه‌روز بیشتر شود.

وی حوزه و دانشگاه را همچون دوبال برای پرواز در کنار هم لازم و ضروری خواند و افزود: «و لاتنازعوا فتفشلوا» یعنی باهم نزاع نکنید که سست و ضعیف می‌شوید و با تاکید بر حفظ اتحاد درون سازمانی، هم افزایی را لازمه موفقیت دانست.

پیش از آن دکتر کامبیز مینایی ضمن خوشامد به امام جمعه معزز جهرم و دیگر حاضرین در همایش روز وحدت حوزه و دانشگاه یادآور شد: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی وحدت در هدف و هدف این است که همه به سمت ایجاد یک جامعه اسلامی پیشرفته، مستقل حرکت کنیم.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، کانون مشاوره ازدواج دانشجویی دانشگاه جهرم زیر نظر مرکز مشاوره دانشگاه و واحد خواهران نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به صورت رسمی آغاز به کار کرد.