برگزاری سمینار خود مراقبتی در مقابل بیماری ایدز

سمینار خود مراقبتی و ایدز با شعار "برای آگاهی از سلامت خود من هم آزمایش HIV می دهم" در تالار وحدت برگزارگردید.
برگزاری سمینار خود مراقبتی در مقابل بیماری ایدز

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: سمینار خودمراقبتی و ایدز به همت مرکز بهداشت، درمان، مشاوره دانشگاه جهرم و با همکاری کانون همیاران سلامت با شعار "برای آگاهی از سلامت خود من هم آزمایش HIV می دهم" در تالار وحدت برگزارگردید.

در این سمینار دانشجویان با تاریخچه بیماری، توزیع بیماری در ایران و جهان ، عوامل ایجاد بیماری، راههای انتقال، راههای پیشگیری از عفونت و درمان آشنا و همچنین در مورد مبحث خود مراقبتی از جمله مفهوم و تاثیرات آن در شیوه زندگی و سلامت جسم و روان مطالب مفیدی بیان شد.

گفتنی ست؛ در حاشیه سمینار تست رایگان خون همراه با توزیع بروشور های مرتبط توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.