پيام تبريك سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت روز دانشجو

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۶۲ اخبار
پيام تبريك سرپرست دانشگاه جهرم به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه: دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم در آستانه شانزدهم آذر ماه و روز دانشجو پيام تبريكي صادر كردند. متن پيام بدين شرح مي باشد:

به نام خدا

شانزدهم آذر ماه كه از راه مي رسد براي جامعه دانشگاهي ايراني، يادآور آغازي پرشكوه و مقتدرانه از حضور هوشمندانه و اثر بخش دانشگاهيان در رويدادهاي حماسي و ماندگار كشور است.

دانشجويان به مثابه وجدان بيدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ايمان به شمار مي روند كه به عنوان مغز متفكر جامعه مي توانند جامعه را به مسير پيشرفت و تعالي رهنمون سازند. آنها مي توانند با ايجاد زيرساخت هاي لازم، حضور پررنگ تر ايران عزيز را در عرصه هاي مختلف علمي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي رقم بزنند.

اينجانب و همكارانم در دانشگاه جهرم فرارسيدن 16 آذر و روز دانشجو را به همه دانشجويان كشور به ويژه دانشجويان دانشگاه جهرم تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه همگي در كنار هم بتوانيم نقشه راه ايران عزيز را به سوي سعادت، آزادي و سربلندي سوق دهيم.

دكتر كامبيز مينايي

سرپرست دانشگاه جهرم