جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با سرپرست دانشگاه جهرم

دکتر مینایی: دانشگاه و دانشجویان محور تحولات جامعه هستند و پویایی دانشجویان در نهایت به پویایی جامعه منتج خواهد شد.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با سرپرست دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: در آستانه 16 آذر و روز دانشجو جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با حضور سرپرست دانشگاه، معاون دانشجویی فرهنگی و معاون آموزشی پژوهشی و جمع کثیری از دانشجویان در تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه جهرم ضمن تبریک فرا رسیدن روز دانشجو خاطر نشان کردند: دانشگاه و دانشجویان محور تحولات جامعه هستند و پویایی دانشجویان در نهایت به پویایی جامعه منتج خواهد شد.

ایشان در ادامه داشتن روحیه پرسشگری و مطالبه گری را یکی از شاخصه های اصلی هر دانشجو یاد و ابراز امیدواری کرد این روحیه مطالبه گری ابتدا از خود دانشجویان و در مورد خود آنها شروع و سپس به دیگر مسئولین ادامه یابد.

دکتر کامبیز مینایی ارائه ایده های خلاقانه و مشارکت دانشجویان در اداره هر چه بهتر دانشگاه را یکی از خواسته های خود بیان کرد و افزود: هر چه قدر ایده های خلاقانه و مشارکت دانشجویان در اداره دانشگاه بیشتر باشد، کیفیت فضای دانشگاه در ایجاد بستر لازم جهت دستیابی به موفقیت نیز بیشتر خواهد شد.