دانشگاه جهرم میزبان کارشناسان و مشاوران منطقه ۷

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۵۸ اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و کمک به تصمیم گیری درست در زوجین متقاضی طلاق در دانشگاه جهرم برگزار شد.
دانشگاه جهرم میزبان کارشناسان و مشاوران منطقه ۷

دانشگاه جهرم میزبان کارشناسان و مشاوران منطقه 7

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: کارگاه آموزشی با عنوان "مدیریت بحران و کمک به تصمیم گیری درست در زوجین متقاضی طلاق" ویژه کارشناسان و مشاوران منطقه 7 کشور به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه جهرم به مدت 2 روز برگزار گردید.

این دوره آموزشی که با حضور دکتر چنگیز رحیمی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه شیراز و دبیر منطقه 7 همراه بود، شرکت کنندگان با موضوعات احکام طلاق از دیدگاه اسلام ، بررسی علل و پیامدهای طلاق، انواع طلاق و واکنش های روانی زوجین به طلاق، مصاحبه طلاق، مشاوره طلاق، طلاق درمانی آشنا و به بررسی آن پرداختند.

گفتنی ست؛ بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری جهرم از دیگر برنامه های این نشست دو روزه بود.