دكتر رها زارعي فرد به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب شد

دكتر رها زارعي فرد به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب شد

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه: طي حكمي از سوي سرپرست دانشگاه جهرم دكتر رها زارعي فرد به عنوان مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب گرديد.

در حكم سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر رها زارعي فرد آمده است: با توجه به تعهد، سوابق علمي و تجارب سركار عالي، به موجب اين حكم به عنوان "مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده" منصوب مي شويد.

انتظار مي رود با همكاري ساير بانوان فرهيخته دانشگاه و تعامل سازنده با سازمان هاي مرتبط داخل و خارج دانشگاه در زمينه امور بانوان با محوريت تحكيم بنيان خانواده، كاهش مشكلات، توانمند سازي بانوان و ارتقاء نقش و جايگاه آنان در خانواده و محيط كار به انجام امور محوله با رعايت قانون مداري و اعتدال گرايي اهتمام ورزيد. توفيقات روزافزونتان را از خداوند متعال خواستارم.

گفتني ست  ميتوان از جمله سوابق ارزشمند علمي و پژوهشي اين عضو هيات علمي دانشگاه به بيش از ده ها مقاله معتبر و حضور فعال در همايش ها و كنفرانس هاي ملي و بين المللي اشاره داشت.