پیگیری ارتباط صنعت با دانشگاه، از وزارت علوم تا اداره صمت شهرستان

پیگیری ارتباط صنعت با دانشگاه، از وزارت علوم تا اداره صمت شهرستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه جهرم با مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم دیدار و گفتگو کرد.دراین دیدار دکتر محمد عباس زاده جهرمی ضمن تشریح اقدامات انجام شده در دانشگاه مانند ساخت و افتتاح مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی شهید علی اکبر رحمانیان با زیر بنای 1000متر مربع و راه اندازی مرکز TMC جهت مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه جهرم، از مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم قول مساعد حمایت و همکاری این مراکز را گرفت.

مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم نیز ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده توسط دانشگاه جهرم، بر حمایت مجموعه ارتباط با صنعت از چنین طرحهایی تاکیدنمود.

همچنین رئیس دانشگاه،در جلسه ای با رییس اداره صنعت و معدن جهرم نیز در زمینه ظرفیت معادن و صنایع شهرستان جهرم گفتگو کردند و نحوه استفاده دانشگاه از این ظرفیت مورد توجه قرار گرفت.