اجرای تئاتر خیابانی

۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۴۵ اخبار
تئاتر خیابانی به همت کانون تئاتر دانشگاه جهرم برگزار گردید.
اجرای تئاتر خیابانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: تئاتر خیابانی به همت کانون تئاتر دانشگاه جهرم برگزار گردید.

اجرای این تئاتر که با استقبال کم نظیر دانشجویان در محوطه دانشکده علوم پایه برگزار شد، نویسندگی و کارگردانی آن را سید نوید اخلاقی بر عهده داشت.

از دیگر عوامل این تئاتر را سولماز گرگین پور، دستیار کارگردان و تهیه کنندگی کیهان پیمانی و بازیگرانی همچون علی بهزادی، زهرا اسماعیلی، زهرا قیدی، علیرضا معصومی، کیهان پیمانی و آریا کمالی بر عهده داشتند.

تئاتر خیابانی گونه‌ای از هنرهای نمایشی است که از متن اقشار مختلف اجتماع برخاسته و با توجه به انگیزه‌های بروز و ظهور آن، همواره کارکردهای مختلفی از جمله اصلاح رفتارهای اجتماعی داشته و خالقان و بازیگران این عرصه با زبان هنری خود بایدها و نبایدهای زندگی بشری را به فراخور فهم مخاطب بیان می کنند. در تئاتر خیابانی بازیگر به دور از تمامی عناصر دست و پاگیر صحنه‌ای در تلاش است تا مخاطب خود را نسبت به موضوعی خاص به هیجان و گاه به تفکر و تعمق در آن مساله وا دارد.