ابلاغ سلام مرجع عالیقدر آیت الله العظمی کریمی جهرمی به جامعه دانشگاهی جهرم در دیدار رییس دانشگاه با معظم له

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، رییس دانشگاه جهرم با حضرت آیت الله العظمی کریمی جهرمی دیدار و گفتگو کردند‌. در این دیدار ابتدا رئیس دانشگاه جهرم، ضمن تشکر از مرجع بزرگوار و اختصاص وقت دیدار، از رشته ها و فعالیت‌های دانشگاه و همچنین همایش بین المللی یکصدمین سال رحلت مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید عبدالحسین نجفی لاری گزارشی ارائه کرد و از معظم له برای اعتلای فعالیت های دانشگاه طلب دعا کرد. حضرت آیت الله العظمی کریمی جهرمی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و یاد خاطرات جهرم، ابراز امیدواری کردند که در فرصتی مغتنم بتوانند بزرگداشت این مرجع عالی مقام را در قم برگزار کنند تا نسل جدید حوزه با الگوهای پیشین و سیره عام آنان بیش از پیش آشنا شوند. معظم له فرمودند:« سلام مرا به معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ابلاغ کنید.»

کلید واژه ها: دانشگاه دیدار آیت الله العظمی جهرم مرجع