جلسه ستادی اجرای طرح « استاد مشاور»

جلسه ستادی اجرای طرح « استاد مشاور»

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: اولین جلسه ستادی اجرای طرح« استاد مشاور» دانشجویان شاهد و ایثارگر به همت گروه شاهد و ایثارگر برگزار گردید.

محمد جواد صادقی در گفتگو با واحد روابط عمومی: افزایش کیفیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر از طریق فرایند کیفیت سنجش و ارزیابی آموزشی دانشجویان را از اهداف مهم این طرح خواند و افزود: ایجاد تعامل و ارتباط دائمی و مستمر آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر با استادان مشاور، برگزاری کلاس های تکمیلی تقویتی به همراه کارگاه های آموزشی و برگزاری گردهمایی آموزشی تخصصی استادان و دانشجویان از مهم ترین مصوبات این جلسه دانست.

در پایان اساتید با ارائه پیشنهادها و نظرات خود به نقد و بررسی، در جهت اجرای هر چه بهتر این طرح پرداختند.

1- دکتر بهرام شعبانی،  استاد مشاور دانشکده ادبیات و علوم انسانی

2- دکتر عبدالصالح زر، استاد مشاور دانشکده ادبیات و علوم انسانی