دانشگاه جهرم ميزبان معاون وزير علوم خواهد بود

دكتر كامبيز مينايي از حضور دكتر مجتبي شريعتي نياسر در روز سه شنبه به دانشگاه جهرم خبر داد.
دانشگاه جهرم ميزبان معاون وزير علوم خواهد بود

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه: دكتر كامبيز مينايي در گفتگو با واحد روابط عمومي دانشگاه از حضور دكتر مجتبي شريعتي نياسر در روز سه شنبه به دانشگاه جهرم خبر داد.

سرپرست دانشگاه جهرم در ادامه افزود: ايشان طي سفر دو روزه خويش به استان فارس از دانشگاه‌هاي شيراز و جهرم بازديد و امكانات آموزشي و پژوهشي اين دانشگاه‌ها را مورد بررسي قرار خواهد داد.

وي گفت: بازديد از پرديس دانشگاه جهرم، جلسه با روساء و معاونين آموزشي دانشگاه‌هاي سطح شهرستان جهرم و نشستي با موضوع "بازدهي و بهره مندي از ظرفيت هاي بومي و محلي در كمك به راهبري آموزش عالي" و بررسي مسائل آموزشي و پژوهشي دانشگاه جهرم از اهم برنامه‌هاي معاون آموزشي وزارت علوم به جهرم است.