برگزاری مراسم نکوداشت مقام استاد با حضور اساتید دانشگاه جهرم و خانواده ایشان

برگزاری مراسم نکوداشت مقام استاد با حضور اساتید دانشگاه جهرم و خانواده ایشان

مراسم نکوداشت مقام استاد با حضور ریاست ، اساتید  و خانواده ایشان برگزار شد.در این برنامه ابتدا ریاست دانشگاه جهرم حجت الاسلام دکتر محمد عباس زاده ضمن تشکر از همه دست اندرکاران اجرای برنامه ،از همه کسانی که به نحوی برای اجرای این مراسم همکاری کردند تشگرو قدردانی نمود. وی  در بخشی از سخنان خود به رسالت پیامران اشاره نمود وافزودند مقام معظم رهبری می فرماید: "پیامبران آمدند برای تمدن سازی". غایت بعثت پیامبرا ن و امامت ائمه در  راستای شکل گیری تمدن اسلامی است.
نکته ای که در این مقام مطرح می شود آن است که دانشگاه در این  تمدن سازی می تواند چه گامی بردارد؟
3  عنصر تمدن سازی عبارتست از  نظام سازی ، پویایی، همبستگی و همدلی که  اگر دانشگاه بخواهد در گام دوم انقلاب حرکت کند، پرداختن به عناصر  تمدن سازی  لازم است. ایشان  در بخش دیگری از سخنان خود به گزارشی از فعالیت های دانشگاه جهرم در سال گذشته پرداختند که فهرست برخی از آنها بدین شرح است: - تدوین سند راهبردی در راستای نیل به اهداف دانشگاه تمدن ساز.- پیگیری تقاضای تعدادی از اعضای هیات علمی به عنوان راه اندازی مرکز مطالعات پژوهش های بنیادین -پیگیری تعریف رشته جدید مهندسی فناوری  پرتویی و مسایل صلح امیز هسته ای با حمایت و پیگیری دوتن از اعضای هیات علمی -برگزاری همایش یک عالم تمدن ساز درعرصه ی بین الملل ( آیت اله سیدعبدالحسین نجفی لاری ) -گفتگوی علم و دین که هسته های آغازین آنرا اساتید ایجاد کردند و نیازمند پیگیری و تلاش بیشتر است.-جذب دانشجو در بخش بین الملل.
در پایان ضمت تشکر مجدد از همه اساتید تقاضا کردند ضمن همدلی و هم بستگی برای بروز ظرفیت ها و استعداد ها تلاش نمایند.همچنین از معاونین آموزشی و فرهنگی خواستار معرفی سریعتر سر آمدان آموزشی و فرهنگی  شدند.