برتري عضو هيئت علمي دانشگاه جهرم در جشنواره رويش خليج فارس

چهار مخترع فارسي در جشنواره رويش خليج فارس، منطقه جنوب كشور برگزيده شدند.
برتري عضو هيئت علمي دانشگاه جهرم  در جشنواره رويش خليج فارس

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جهرم: چهار مخترع فارسي در جشنواره رويش خليج فارس، منطقه جنوب كشور برگزيده شدند.

دكتر سيد علي اكبر باقريان با اختراع سمپاش ضد (سس)، سعيد محمدي نژاد با اختراع دستگاه رنگ آميزي كننده اسلايدهاي پاتولوژي، امين صانعي با اختراع قفل تمام اتوماتيك مكاترونيكي هوشمند كركره اتوماتيك و الهه عابدي با اختراع كاربرد ميدان الكتريكي در تصفيه روغن خوراكي، مخترعان برگزيده استان در اين جشنواره بودند.

در اين جشنواره استان فارس با شركت 17 اختراع در مرحله حضوري و برگزيده شدن چهار اختراع در اين جشنواره بهترين عملكرد را در ميان ساير استان هاي كشور به خود اختصاص داد.

جشنواره اختراعات رويش خليج فارس در محورهاي هاي برق، تجهيزات پزشكي، فني، علوم پايه و الكترونيك با حضور 75 نفر از مخترعان استان هاي منطقه جنوب كشور شامل بوشهر، خوزستان، سيستان و بلوچستان، فارس، كرمان، هرمزگان و يزد در ياسوج برگزار شد.

جشنواره اختراعات رويش خليج فارس ،با هدف حمايت از نوآوري ها و اختراعات در زمينه اعتبارات و امكانات براي توليد و تجاري سازي ،توسط بنياد ملي نخبگان به صورت منطقه اي برگزار شد.

شايان ذكر است؛  از دانشگاه جهرم دكتر سيد علي اكبر باقريان عضو هيئت علمي دانشگاه جهرم  در جشنواره رويش خليج فارس، منطقه جنوب كشور برگزيده شد.