دعوت رئیس دانشگاه جهرم به مشارکت در انتخابات سرنوشت ساز

دعوت رئیس دانشگاه جهرم به مشارکت در انتخابات سرنوشت ساز

دعوت رئیس دانشگاه به مشارکت در انتخابات سرنوشت‌ساز
بسم الله الرحمن الرحیم
"یا ایها الذین آمنوا استجیبوا لله وللرسول اذا دعاکم لما یحییکم واعلموا ان الله یحول بین المرء و قلبه وانه الیه تحشرون
ای کسانی که ایمان آورده‌اید! دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید هنگامی که شما را به سوی چیزی می‌خواند که شما را حیات می‌بخشد! و بدانید خداوند میان انسان و قلب او حایل می‌شود، و همه شما (در قیامت) نزد او گردآوری می‌شوید!"
همدلی، وحدت و انسجام ملی عامل و علت پیروزی انقلاب اسلامی و ضامن بقا و رشد آنست. شرکت در انتخابات یکی از ارکان مهم اعتلابخش و تضمین کننده این علت مبقیه انقلاب اسلامی است.
ایران اسلامی در عصر حاضر والاترین ندای دعوت از منجی بشریت و دستگیری از مستضعفین را در جهان غرق در منجلاب حق‌ستیزی سرداده و گام دوم تمدن‌سازی خویش را آغاز کرده است. باشد که هرچه سریع‌تر ظهور مولای خود را شاهد باشد. این گام بدون اعتلای حیات اجتماعی و توجه به نیازهای آن امکان‌پذیر نیست. استجابت دعوت داعی بسوی خدا با مشارکت هرچه بیشتر در انتخابات این حیات را تضمین و اعتلا خواهد بخشید. امید واثق داریم به توفیق الهی جامعه دانشگاهی همگام با ملت سربلند ایران عزیز در ۱۱ اسفندماه باری دیگر برگ زرینی بر دفتر انقلاب خویش خواهد افزود و با خلق حماسه‌ای دیگر نقشه‌های سست دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد.
محمد عباس زاده جهرمی