حضور و رایزنی مشاور سازمان انرژی اتمی ایران در دانشگاه جهرم

حضور و رایزنی مشاور سازمان انرژی اتمی ایران در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم، دکتر محسن نجفی مشاور سازمان انرژی اتمی و عضو هیات علمی پژوهشکده هسته ای  در دانشگاه جهرم حضور یافت و به تشریح بخشهای مختلف سازمان به لحاظ ساختاری و توضیح ماموریت های دانشگاه معین سازمان انرزی اتمی پرداخت. پیش از سخنان ایشان تعدادی از اعضای هیات علمی به بیان ظرفیت های جهرم و دانشگاه جهت برقراری قطب هسته ای در سطح شهرستان جهرم با حمایت دانشگاه جهرم پرداختند.همچنین رئیس دانشگاه خواسته های دانشگاه جهرم از سازمان انرژی اتمی را مطرح کرد که بنا شد این خواسته ها به صورت مکتوب به سازمان ارایه و طی جلسه ای با حضور کارشناسان طرفین مورد تصویب قرار گیرد. قابل ذکر است که دانشگاه جهرم باپیگیریهای متعدد وملاقات رئیس دانشگاه با ریاست سازمان انرژی اتمی،  طی نامه ای ازسوی سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان دانشگاه معین سازمان انرژی هسته ای در سطح منطقه مشخص شده است.